Gratis forsendelse fra 599 kr 30 dages returret Nem betaling med Klarna
0
Tegnet billede af et lager.

Fragt & Levering

Hos Tinybuddy gør vi alt for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt! Ordrer med kun lagervarer, der bestilles inden kl. 16.00, bliver normalt pakket og sendt samme dag (hverdage).

Hvis du vil være sikker på at modtage din ordre hurtigt, kan du vælge "ekspresbehandling" for 29 kr ved kassen. Din ordre vil derefter blive placeret først i køen og vil blive afsendt, selv om vores lager ikke har tid nok til at behandle alle ordrer.

På hver produktside kan du se de aktuelle leveringsoplysninger. I kassen kan du se den forventede leveringstid for, hvornår hele ordren forventes at ankomme.

Vi tilbyder altid gratis levering, når du køber for over 599 kr. Hvis du handler for mindre end 600 kr, koster fragten fra 59 kr


DHL Pickup point DHL Pickup Point
Hurtigt.
Leveres til det valgte udleveringssted. Du får en avisering via SMS på din mobiltelefon. Du kan spore og følge din levering med trackingnummeret eller et link, som du modtager, når din ordre er afsendt.


DHL To door delivery DHL Pickup Point
Hurtigt.
Leveres hjem til dig af DHL. Du vil få en SMS med flere instruktioner, når DHL har modtaget pakken.


Hvad sker der, hvis min ordre bliver forsinket?

I tilfælde af en eventuel forsinkelse, har du ret til at annullere købet, hvis du vælger ikke at godkende en ny leveringstid. Hvis du ønsker at annullere dit køb på grund af forsinket levering, og du har betalt på forhånd, vil pengene blive returneret via den betalingsmetode, du brugte, da du afgav ordren.


Nogle gange er vi nødt til at ændre leveringsmetoder

Nogle gange kan vi være nødt til at ændre leveringsmetoden i forhold til den, du har valgt. Det kan skyldes, at vores system har lavet en fejlberegning af, hvilke leveringsmetoder der er tilgængelige for din pakke afhængigt af dens vægt og leveringsadresse. Vi skifter derefter til den nærmeste mulige leveringsmetode.

Vi såg att du är från DK

Besøg det lokale websted for dit land.