Gratis forsendelse fra 499 kr 30 dages returret Nem betaling med Klarna
0

Returformular

Vi tilbyder 30 dages returret på alle produkter, med undtagelse varer med tryk og gravering samt hunde- og kattegodbidder uden emballage. På denne side kan du nemt registrere din retur og få en returseddel. Returfragten er gratis ved ombytning, men koster 49 DKK for et fortrudt køb.

Det tager normalt op til 10 arbejdsdage for os at behandle din retur fra det tidspunkt, hvor vi har modtaget den.

Er noget gået i stykker eller beskadiget, eller har du fået en forkert vare?

Kontakt vores kundeservice, så vil de hjælpe dig, inden du sender noget tilbage. Mange problemer kan løses, uden at vi behøver at tage varen tilbage. Vi forbeholder os retten til at opkræve dig for omkostningerne til returfragten, hvis du ikke kontakter os først.

Har du fortrudt dit køb?

Vi giver dig som kunde 30 dages returret. Dette gælder på alle varer med undtagelse af varer med unikke tryk (selvdesignede produkter) og uforseglede hundesnacks.

Ønsker du at bytte nogle varer?
  1. Først skal du afgive en helt ny almindelig bestiling på de varer, du ønsker i stedet. Hvis den nye ordre er på over 499 DKK, opkræves der intet fragtgebyr.
  2. Registrer din retur her, og du modtager en returseddel på din e-mail, som du kan printe ud og bruge til at returnere dine varer. Retursedlen er gratis ved ombytning.
  3. Så snart vi har modtaget varerne tilbage for din første ordre, retter vi den første faktura eller foretager en tilbagebetaling via Klarna, hvis den første ordre allerede er betalt.

Bemærk venligst, at vi ikke kan foretage direkte ombytninger. Der skal altid oprettes en ny ordre. Vi kan ikke kompensere for eventuel returfragt, som kunden selv har betalt ved ombytning.


Du kan finde dit ordrenummer i den ordrebekræftelse, som vi har sendt til din e-mail.

Vi såg att du är från DK

Besøg det lokale websted for dit land.